РОЗГЛЯД ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ У ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ»

07.10.2019 - 14:18 | Категорія: Новини


Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, сьогодні,7 жовтня взяв участь у розгляді програми розвитку гірничих робіт вуглевидобувних підприємств ДП «Львіввугілля», де були розглянуті очікувані показники виконання програми розвитку гірничих робіт шахтами ДП «Львіввугілля» на 2019 рік та проект програми на 2020 рік під головуванням першого керівника держпідприємства Олега Акімова.


Участь у розгляді взяли також в.о. технічного директора – першого заступника генерального директора Олександр Сафонов, в.о. заступника генерального директора з виробничих питань – директор дирекції з виробництва Сергій Смеречанський, провідні спеціалісти апарату управління, директори та головні інженери шахт, їх заступники з економічних та фінансових питань, головні маркшейдера, начальники ВТК та голови шахтних первинок.


9 жовтня цього року захист програми розвитку гірничих робіт держпідприємства проходитиме в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України.

Коментування вимкнене.