З ДНЕМ ШАХТАРЯ!

25.08.2019 - 12:51 | Категорія: Новини

Профспілка вугільників – наймасовіша громадська організація в нашому шахтарському регіоні. Сьогодні в її лавах майже 8 тисяч 500 чоловік.

Зміни, що відбуваються у світі і, зокрема, в нашій державі сприяють появі нових форм і методів роботи. Профспілки завжди йшли в ногу з часом, вміло поєднували професійні здібності з правилами вимог сьогодення.

Серед усіх цих змін ми, Профспілка вугільників, не забуваємо про свою головну мету – захист прав та інтересів працівників.

Крім оздоровлення, для мене залишаються першочерговими питання виплати заробітної плати, безпека людей на робочому місті і забезпечення ЗІЗ. При цьому профспілкові голови контролюють ці питання на своїх відокремлених підрозділах, спільними зусиллями нам вдається вирішувати ці надзвичайно важливі шахтарські питання. Як приклад, конструктивні зустрічі з головою Львівської ОДА Маркіяном Мальським, де Профспілка піднімала ці важливі питання.

Вагома підтримка голови Укрвуглепрофспілки Віктора Турманова. Я вдячний Віктору Івановичу за всебічну допомогу у вирішенні питань життєдіяльності ДП «Львіввугілля» та виплати заробітної плати.

Дякую шахтарям, нашим профспілчанам, які мужньо та сумлінно виконують свою роботу та так само з завзяттям відстоюють свої права у різних мионих акціях протесту, які, нажаль, сьогодні є частими. Дякую Вам, шахтарі і шахтарочки! В Єдності ми сила!

З нагоди таких важливих свят – Дня Незалежності України та Дня Шахтаря хочу побажати щоб ми зберегли спадщину, яку створили до нас, і не зраджувати своєму призначенню сміливо розвивали наш шахтарський регіон. Хочу віддати шану всім ветеранам профспілкового руху, шахтарям ветеранам і побажати нинішньому поколінню: пам’ятаєте історію, любите свою роботу і будьте чесними, вільними у будівництві своєї незалежної держави, свого регіону та престижності своєї шахтарської професії.

Міцної покрівлі. М’якого вугілля!

Слава шахтарській праці!

Слава Україні!

З повагою, голова ЛТО ППВПУ Олег Турчин

Коментування вимкнене.