ЗВІТНЬО-ВИБОРНІ ЗБОРИ У ВП “ВУГЛЕЗБУТ”

16.08.2019 - 16:16 | Категорія: Новини

2 серпня у колективі ВП «Вуглезбут» відбулися звітно-виборні збори Первинної профспілкової організації, за участю головного технічного інспектора праці Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Ярослава Стельмащука.

Після обрання ревізійної та лічильної комісій, президії був зачитаний звіт за проведену первинною профспілкою організацією роботу впродовж п’яти років.

За звітній період профспілчани брали активну участь в акціях протесту організовані ЛТОППВПУ щодо захисту соціальних гарантій працівників. Крім того, було зазначено, що профспілковий комітет здійснює право усіх членів Профспілкової на захист їх соціально-трудових прав та професійних інтересів.

Головний інспектор Ярослав Стельмащук, від імені Львівської територіальної організації Профспілки подякував членам «первинки» за активну позицію, участь в акціях протесту і побажав плідної роботи і подальшої співпраці.

Отже, роботу ППО ВП «Вуглезбут» за період 2014-2019 року визнали задовільною, одноголосно обрали на наступний термін голову Володимира Чаусова.

Коментування вимкнене.