ПРО ШАХТАРСЬКІ ПРОБЛЕМИ НА ПОГОДЖУВАЛЬНІЙ РАДІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

09.07.2019 - 12:31 | Категорія: Новини

Народний депутат України Михайло Бондар продовжує відстоювати права шахтарів у Верховній Раді України.

Вчора, 8 липня на засіданні Погоджувальної ради Верховної Ради України народний депутат наголосив на необхідності розгляду проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» щодо збільшення видатків на державну підтримку вугледобувних підприємств (реєстр. № 10307), в частині збільшення коштів на державну підтримку вугледобувних підприємств. зокрема, на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції.

Також Михайло Бондар озвучив проведення Комітетом Верховної ради України з питань паливно –енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки 16 липня цього року круглого столу на тему: «Запуск оптового ринку електричної енергії: перші результати та виклики».

Завданням круглого столу є обговорення перших результатів запровадження з 1 липня 2019 року повномасштабного ринку електричної енергії (прямих договорів, сегментів ринку: ринку на добу наперед, внутрішньодобового ринку, балансуючого та ринку допоміжних послуг), передбачених Законом України «Про ринок електричної енергії», недоліків та прогалин, неочікуваних факторів та проблем, напрацювання пропозицій для удосконалення правовідносини у цій сфері.

Коментування вимкнене.