ЗУСТРІЧ З МІНІСТРОМ ЩОДО КАДРОВОГО ПИТАННЯ

25.06.2019 - 11:53 | Категорія: Новини

Сьогодні, 25 червня голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов, в. о. голови ЛТОППВПУ Ярослав Стельмащук та голови ППО шахт зустрілися з Міністром енергетики та вугільної промисловості України Ігорем Насаликом для вирішення одного з ключових питань подальшої роботи ДП «Львіввугілля» – кадрового.

Після емоційного обговорення і низки вагомих аргументів з боку профспілок Міністром був скасований попередній Наказ № 233 про призначення головою реорганізаційної комісії ДП «Львіввугілля» Сергія Троцька.

Таким чином, на сьогодні головою комісії з реорганізації ДП «Львіввугілля» залишається Олег Акімов.

Щодо виплати заробітної плати, то зі слів міністра Ігора Насалика завтра на засіданні Уряду має бути прийняте рішення про перерозподіл коштів в сумі 324 млн. грн. з модернізації вугільних підприємств на виплату заробітної плати шахтарям.

В зустрічі також взяли участь державний секретар Міненерговугілля Максим Немчинов, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Анатолій Корзун, директор департаменту вугільно-промислового комплексу Олександр Владиченко, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов та директори шахт держпідприємства.

Коментування вимкнене.