МИХАЙЛО БОНДАР НА ГОДИНІ ЗАПИТАНЬ ДО УРЯДУ

31.05.2019 - 16:04 | Категорія: Новини, Профспілки

Сьогодні, 31 травня народний депутат України Михайло Бондар на годині запитань до Уряду перш за все подякував Міністерству фінансів за швидке реагування, за надані пропозиції до Законопроекту 10307 щодо збільшення видатків за бюджетною програмою “Реструктуризація вугільної галузі” та звернувся з пропозицією до Міністерства: – Хочу щоб так само оперативно надали висновки в бюджетний комітет. І щоб на наступному тижні можна було розглянути цей Законопроект – це якраз зміни в бюджет, щоб шахтарям заплатити заробітну плату.

Міністерство запевнило народного депутата в тому, що вони оперативно опрацюють кінцевий текст та відповідні висновки даного Законопроекту.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин тримає постійний зв’язок з народним депутатом Михайлом Бондарем. Обмінюються інформацією щодо вирішення шахтарських нагальних проблем та напрацьовують дії – депутата з одного боку – профспілки з іншого для спільного результату стабілізації роботи держпідприємства.

Коментування вимкнене.