ВАНТАЖНО-ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВІДЗНАЧИЛО ЮВІЛЕЙ

08.05.2019 - 18:23 | Категорія: Новини

Колектив відокремленого підрозділу «Вантажно-транспортне  управління»   ДП “Львіввугілля” (начальник Олександр Барна) 7 травня урочисто відзначив 65-річчя від початку діяльності.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників України Олег Турчин взяв участь в урочистостях з нагоди ювілею та привітав залізничників. Побажав, щоб спільна праця, ентузіазм і сумлінність з кожним днем виводили підприємство на новий рівень професіоналізму, щоб ВТУ не знало зупинок і пауз в процвітанні, щоб блискуча робота завжди була запорукою високого доходу. Також відзначив роботу голови первинної профспілкової організації Миколи Коропа, як одну з кращих у Львівській територіальній організації і вручив йому Профспілкову відзнаку ІІ ступеня. Олег Петрович передав вітання колективу ВТУ від голови Укрвуглепроіспілки Віктора Турманова. Вручив спілчанам грамоти Укрвуглепрофспілки та Львівської територіальної організації Профспілки вугільників.

Свій колектив привітав голова «первинки» Микола Короп. Вручив грамоти від профкому та побажав довголіття підприємству.

Славний трудовий шлях колективу залізничників ВП “Вантажно-тран-спортне управління” ДП “Львіввугілля” розпочався 7 квітня 1954 року, коли на наших теренах запрацював транспортний цех Великомостівського шахто-будівельного тресту “Західшахтобуд”. По щойно прокладених залізничних коліях потяглися вагони з матеріалами для будівництва прибузьких шахт, а за кілька місяців – ешелони з твердим “чорним золотом” Галичини стали невід’ємною частиною промислових пейзажів шахтарського краю. І допоки крутяться шківи на копрах, ця ланка у виробничому ланцюжку вугільної Львівщини – найміцніша і нерозривна.

Коментування вимкнене.