ПРОФСПІЛКА ВУГІЛЬНИКІВ ВИРІШУЄ ПИТАННЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

02.05.2019 - 17:39 | Категорія: Львіввугілля, Новини

Сьогодні, 2 травня, голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин провів розширену нараду з головами первинних профспілкових організацій шахт та допоміжних підприємств, за участю т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, директора з економіки і фінансів Олександра Горового, головного бухгалтера Тараса Бабія, директорів шахт. Питання на порядку денному одне – виплата заробітної плати.

Перший керівник ДП «Лвіввугілля» розповів про роботу держпідприємства. Наголосив, що всі виробничі показники виконуються, підприємство працює стабільно, ведеться плановий монтаж лав. Але надалі не вирішена проблема з відвантаженням вугільної продукції на енергетику. Відповідно немає стабільних розрахунків і коштів на виплату заробітної плати.

Голови первинних профспілкових організацій висловили свої думки щодо цієї ситуації, говорили та про вкрай важкий стан в шахтарських колективах.

Далі Олег Турчин зазначив, що голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов поінформований про ситуацію з виплатою заробітної плати, це питання він тримає на особистому контролі, а в телефонному режимі ведеться обговорення нагальних питань.

Отже, присутні вирішили провести в понеділок, 6 травня, спільну нараду обох профспілок з адміністрацією ДП «Львіввугілля» для детального обговорення важливих питань і напрацювання чітких дій.

Коментування вимкнене.