ЧІТКІ ДІЇ ПРОФСПІЛКИ ВУГІЛЬНИКІВ. ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ ЛОДА

10.04.2019 - 20:03 | Категорія: Новини

Щотижнева нарада голів Львівської територіальної організації Профспілки вугільників відбулася сьогодні, 10 квітня, під головуванням Олега Турчина.

Вирішення гострих питань, які ставить перед собою профспілка – виплата заробітної плати та відвантаження вугільної продукції з шахт ДП «Львіввугілля».

В ході наради голови доповіли про ситуацію в шахтарських колективах, градус незадоволення щодня підвищується, вони  готові до рішучих дій.

Заслухавши голів «первинок», Олег Турчин зателефонував голові Львівської ОДА  та домовився з ним про зустріч щодо обговорення цих питань.

Отже, сьогодні, о 19 годині, у Львові відбулася зустріч голови ЛТО ППВПУ Олега Турчина, голів первинних профспілкових організацій з головою ЛОДА Олегом Синюткою та  його заступником Ростиславом Замлинським.

Після розмови з лідером Профспілки Олегом Турчиним та головами ППО очільник області зазначив, що питання виділення бюджетних коштів для погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям  прийнято на нараді у Першого Віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва 8 квітня ц.р. і сьогодні погоджено на засідання комітету з питань бюджету Верховної Ради України.

Й надалі ключове питання виплати заробітної плати залишається на контролі у голів профспілки вугільників.

Крім того, питання виплати заробітної плати шахтарям на порядку денному у голови Профспілки вугільників Віктора Турманова.

Коментування вимкнене.