НАРАДА В ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ»

20.03.2019 - 15:54 | Категорія: Новини

Голова ЛТО ППВПУ Олег Турчин 20 березня взяв участь у нараді, яку провів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у ДП «Львіввугілля».

Львівську ОДА також представляли перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський та директор Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Володимир Лялька. Спільно з т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олегом Акімовим, депутатом Львівської обласної ради Ігорем Грабінським, представниками місцевої влади,  керівниками та головами профкомів відокремлених підрозділів держпідприємства, очільник області напрацьовував шляхи вирішення актуальних проблемних питань вугільної галузі.

Зокрема, голова ЛОДА детально ознайомився з пропозиціями щодо надання послуг з ремонту та придбання ГШО для шахт за рахунок коштів державного бюджету України на суму 200 млн грн, яку Міненерговугілля готове скерувати для розвитку виробництва на шахтах держпідприємства.

В свою чергу Олег Турчин підняв питання своєчасної виплати зарплати.

Очільник області вважає за необхідне інформувати шахтарські колективи на позмінних зборах про виробничу та господарську ситуацію по ДП «Львіввугілля» загалом, адже до липня місяця очікується планове зменшення вуглевидобутку на кількох копальнях. Перший керівник ДП «Львіввугілля» Олег Акімов наголосив, що така ситуація є очікуваною й окреслена у затвердженій Міненерговугілля програмі розвитку гірничих робіт на 2019 рік. Загалом при річному плані вуглевидобутку  1 млн 235 тис. тонн очікується підняти на-гора 1 млн 393 тис. тонн вугілля.

Коментування вимкнене.