ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБ’ЄДНАННЯ ПРОФСПІЛОК ЛЬВІВЩИНИ

22.02.2019 - 12:33 | Категорія: Новини

В четвер, 21 лютого у Львові відбулося чергове засідання Ради Об’єднання профспілок Львівщини.

В ході засідання було заслухано та обговорено питання «Про підсумки роботи профспілки Львівщини та членських організацій ОПЛ у 2018 році та основні завдання на 2019 рік.»

Головний технічний інспектор Ярослав Стельмащук доповів про роботу Львівської територіальної організації Профспілки вугільників у минулому році, зокрема, про проведені акції протесту у Києві та Львові, зустрічі з керівниками різних рангів для вирішення шахтарських проблемних питань та побажав кращої роботи Федерації профспілок України у захисті інтересів спілчан і щоб в майбутньому проводити дієві акції протесту, які відповідають вимогам сьогодення окрім запланованих акцій.

  На завершення ОПЛ з обласною організацією ВФСТ “Україна” підбили підсумки XXIX Робітничої спартакіади серед збірних команд виробничих колективів та вручили призерам і переможцям кубки, грамоти. Найбільше нагород як в окремих видах спорту так і Спартакіади в цілому зібрали шахтарські колективи. Друге місце вибороли працівники комунальних підприємств і на третьому-нафтогазової промисловості.

Коментування вимкнене.