ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО КОМІТЕТУ ЛЬВІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ.

20.02.2019 - 16:31 | Категорія: Новини

Минулого тижня відбулося засідання Президії територіального комітету Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України.

На порядок денний було винесено ряд основних питань щодо роботи Львівської територіальної організації профспілки вугільників.

Про перебіг та підсумки спільної наради профспілок з представниками Львівської ОДА та адміністрації ДП «Львіввугілля», яка відбулася 12 лютого 2019 року доповідав головний технічний інспектор Ярослав Стельмащук. Він ознайомив присутніх з основними питаннями піднятими профспілкою на цій нараді та виконанням прийнятих рішень, які на контролі у профспілок. Спільно з головами обговорили нагальні шахтарські питання та подальші дії в разі не дотримання рішень наради.

 

Далі голова ЛТОППВПУ Олег Турчин ознайомив з планом основних заходів Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України на 2019 рік. Після обговорення та внесення доповнень документ було затверджено.

Головний бухгалтер Лідія Коваленко довела до відома голів використання коштів по територіальній організації за 2018 р. Підбила підсумки використання коштів профкомами за результатами річних звітів за 2018 р.

  В різному присутні обговорили ряд поточних питань роботи Львівської територіальної організації.

Коментування вимкнене.