ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ” У 2019 РОЦІ

10.01.2019 - 19:08 | Категорія: Львіввугілля, Новини

Сьогодні, 10 січня, в ДП «Львіввугілля» голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин взяв участь у розгляді програми очікуваних результатів роботи у 2019 році держпідприємства.  

Перед початком розгляду програми, перебуваючи в окрузі, народний депутат України, голова профільного підкомітету Михайло Бондар зустрівся з керівництвом держпідприємства, привітав з Різдвяними святами та Новим Роком, побажав перемоги та миру в Україні, а для шахтарів нових здобутків і щоб гідно була оцінена їх праця, окреслив основні напрацювання на 2019 рік: «На початку нового року першочергово очікуємо підписання Президентом України Закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо створення умов для забезпечення державної підтримки у вугільній галузі” (реєстр. № 9049 від 05.09.2018р.). Друге питання щодо врегулювання поставки електроенергії. З 1 січня 2019 року вступив в дію Закон «Про ринок електричної енергії». Відповідно мною зареєстрований законопроект № 9418 від 19.12.2018р.  про внесення змін до Закону України “Про ринок електричної енергії” щодо безперебійного постачання електричної енергії деяким суб’єктам господарювання державної та комунальної форми власності, в тому числі і державним вуглевидобувним підприємствам». На завершення Михайло Бондар запевнив, що і надалі буде підтримувати шахтарів на законодавчому рівні.

Олег Акімов розпочинаючи розгляд програми наголосив, що мета сьогоднішньої робочої зустрічі полягає в детальному аналізі роботи кожного підприємства, виробничо-економічному потенціалі: «Щоб зберегти підприємство і працювати успішно у 2019 році також».

Коментування вимкнене.