ЮВІЛЕЙ ШАХТИ “СТЕПОВА”

29.12.2018 - 15:40 | Категорія: Новини

30 грудня 1978 року було здано в експлуатацію одну з найпотужніших шахт Львівського вугільного басейну. За 40 років із підземних надр шахти «Степова» було видано понад 25,2 млн тонн вугілля, пройдено 230,5 км гірничих виробок. Напередодні ювілею, у четвер 27 грудня, на шахті «Степова» відбулися урочистості.

З цієї нагоди на шахті відбулися урочистості. Колектив наймолодшої копальні ДП «Львіввугілля» вітали перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, голова Сокальської РДА Роман Токай, начальник Червоноградського відділення Управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Львівській області Володимир Катерина.

Голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин у своєму вітальному слові побажав довголіття молодому підприємству і наголосив: «Коли відкривали вікно в Європу, ми мріяли жити по-європейськи. Бажаю, щоб ви ніколи в житті не просили зароблену заробітну плату. Це є низько! І це керівники держави повинні зрозуміти! І в решті решт потрібно не на словах, а на ділі будувати багату державу Україну. У нас є потенціал, бо такого працьовитого народу, як українці я не бачив!». І завершив свій виступ традиційним шахтарським привітанням: «Міцної покрівлі, м’якого вугілля. І саме головне, щоб скільки людей спустилося у шахту, стільки ж, обов’язково, піднялося на-гора!»

Олег Петрович вручив грамоти Укрвуглепрофспілки та Львівської територіальної організації профспілки вугільників.

Голова первинки шахти Степан Ярема побажав своєму колективу міцного здоров’я, стабільної і вчасної виплати заробітної плати і вручив нагороди від профкому шахти.

Коментування вимкнене.