СПОРТИВНІ ПЕРЕМОГИ ШАХТАРІВ

26.12.2018 - 15:46 | Категорія: Новини

26 грудня у приміщенні Львівської територіальної органі­­зації Профспілки працівників вугільної промисловості України  підбили підсумки спортивної робо­ти 2018 року.

Зі словами привітання до спортсменів-аматорів звернувся голова Львівської територіальної організації Профспілки Олег Турчин. Він подякував усім за активну участь у спортивних заходах, які проходили протягом року, популяризацію спорту серед шахтарських колективів та побажав міцного здоров’я, високих досягнень  у спорті та нелегкій шахтарській праці. Голова Червоноградської МО ФСТ “Україна” Володимир Гамальчук та начальник відділу фізичної ку­льтури та спор­ту Червоноградської міської ради  Ва­лерій Гаврилюк також привітали спортсменів-аматорів, побажали вдалих стартів та нових успіхів, які примножують спортивну славу шахтарів Львівського вугільного басейну.

Володимир Гамальчук підбив підсумки спортивно-масової роботи за 2018 рік, по­ді­лився планами на новий спортивний 2019 рік та вручив кубки і грамоти переможцям Спартакіади серед вугільних підприємств ДП “Львівву­гілля”, де два перших місця розділили спортсмени-аматори із шахт “Відроджен­ня” та “Великомостівська”, призерів Спарта­кіа­ди до Дня шахтаря-2018 “Шахтарські забави” – колективи шахт “Надія”, “Відродження” і “Червоноградська”. Серед нагороджених голови первинних профспілкових організацій шахт ДП “Львіввугілля” Степан Смілка (“Великомостівська”), Андрій Паска (“Ме­жирічанська”), Володимир Пащук (“Відродження”), Павло Євтушок (“Червоноградська”), спортінструктори Роман Мокрій (“Великомостівська”), Святослав Медуна (“Відродження”) та голова ради колективу фізкультури шахти “Надія” Василь Гавалко, спортсмени-аматори  Юрій  Грунтас,  Наталія  Мартинюк, Петро Кацан, Микола Гапчин, Генадій Півень, Оксана Баличева та інші.

За підтримку фізичної культури і спорту, допомогу у проведенні спортивних змагань серед працівників вугільної промисловості було відзначено голову ЛТО ППВПУ Олега Турчина.

Коментування вимкнене.