ШАХТАР-АРБІТР

18.12.2018 - 16:01 | Категорія: Новини, Шахта "Межирічанська"

Про стан фізичного розвитку та ор­ганізацію фізичної ак­тив­н­ості гір­ників дбає профспіл­ковий  комітет  шахти “Межирічанська”, а допомагає у цьому спортсмен-аматор, слюсар поверхневий дільниці стаціонарних установок шахти “Межирічанська” Ігор Івани­цький.

– Зі спортом йду по життю, – розпочав розмову Ігор Федорович. – В різні роки виступав за аматорські футбольні колек­тиви шахтарського Червонограда та Сос­нівки на позиції правого півзахисника. Ко­ли довелося повісити бутси на цвях, розпочав обслуговувати футбольні матчі Сокальської першості та інших турнірів. Ок­рім того, так підтримую свою фізичну форму.

Приємно відмітити, що шахтарі, попри важку працю у вугільних забоях, не стоять осторонь спортивного дозвілля, а своїм прик­ладом показують важливість рухової активності та регулярних занять спортом, а допомагає їм у цьому Ігор Іваницький, за сприяння голови первинки Андрія Пас­ки та адміністрації шахти. На вугільному підприємстві дбають про стан газону на футбольному полі, забезпечують своїх спортсменів-аматорів різним спортивним інвентарем.

– З початку цього року наша шахтна ко­ман­да брала участь у Спартакіаді, яка організовується за сприяння Червоноград­ського МО ФСТ “Україна”, де ми, я вважаю, виступаємо успішно. До професійного свята гірників, було проведено шахтну міні-спартакіаду між дільницями, там команди змагалися у таких видах спорту, як шашки, шахи, настільний теніс, перетя­гування канату, волейбол та міні-футбол. Хочу відмітити, що гірники показали на цих змаганнях високу майстерність і професіоналізм та з честю представили свої дільниці, – додав на завершення розмови спортсмен-аматор.

Ігор ЙОСИПІВ

 

За матеріалами газети «Гірник»

Коментування вимкнене.