МОЛИЛИСЯ ЗА ШАХТАРІВ ТА ВШАНОВУВАЛИ СВ. ВАРВАРУ

17.12.2018 - 12:17 | Категорія: Новини

15 грудня напередодні дня пам’яті святої великомучениці Варвари, яка вважається молитовною покровителькою гірників, відбулися служба Божа в церкві Св. Варвари, а згодом поминальний молебень біля пам’ятника Загиблим шахтарям.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, голови первинних профспілкови організацій шахт та допоміжних підприємств, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, секретар Червоноградської міської ради Олександр Грасулов, керівники відокремлених підрозділів держпідприємства, шахтарі та їх родини разом зі священиками міських храмів молилися за душі  загиблих та померлих шахтарів.

Після спільної молитви присутні вшанували пам’ять загиблих на виробництві та померлих гірникі хвилиною мовчання, а до підніжжя пам’ятника поклали запалені лампадки та кошики з квітами.

17 грудня, в день Святої великомучениці Варвари на відокремлених підрозділах ДП “Львіввугілля” молилися за здоров`я шахтарів, їх родин, мир в державі.

Коментування вимкнене.