ВИРОБНИЧИЙ НОВИЙ РІК

16.11.2018 - 17:25 | Категорія: Новини

Колектив дільниці прохідницьких робіт під керівництвом Олександра Титюка, бригадири Юрій Роговський, Петро Крук та Михайло Булик,  з початку року пройшов 2163 м розкривних та підготовчих виробок. Продуктивність праці прохідника – 1,6 м/міс. Планується, що до закінчення 2018 року буде прокладено ще 237 м гірничих виробок.

З виробничим досягненням четверту зміну гірників, що виїхали на-гора, привітав в.о. технічного директора-першого заступника генерального директора ДП «Львіввугілля» Олександр Сафонов. Грамотами ДП «Львіввугілля» відзначено кращих працівників.

Також свій виробничий новий рік зустріли 15 листопада прохідники шахти «Червоноградська», які з початку року пройшли 1600 м розкривних та підготовчих виробок, достроково впоравшись із річним завданням.

Підземні виробки проходять колективи ДПР №1, яку очолює Андрій Васильків, бригадир Роман Горбачевський, та ДПР №2 під керівництвом Романа Тимоця, бригадир Андрій Скалецький. Продуктивність праці прохідника – 1,9 м/міс. Очікується, що працюючи у такому ж ритмі, до кінця цього року гірники прокладуть ще 232 м гірничих виробок.

З трудовою перемогою шахтарів, що вийшли з кліті з символічною аркою, привітав заступник технічного директора ДП «Львіввугілля» Сергій Руденко. За сумлінну працю  та внесок у розвиток вугільної галузі Львівщини гірників прохідницьких бригад нагороджено грамотами держпідприємства.

За матеріалами сайту “Шахтар Галичини”

Коментування вимкнене.