ШАХТА «СТЕПОВА» ВИКОНАЛА РІЧНИЙ ПЛАН З ВУГЛЕВИДОБУТКУ

01.11.2018 - 15:12 | Категорія: Новини, Шахта "Степова"

31 жовт­ня колектив шахти “Сте­по­ва” рапор­тував про дострокове вико­нання річного плану з видобутку ву­­гілля. З початку року видобуто  252 тис. тонн твердого палива.

 

Вуглевидобувну дільницю очолює мо­лодий гірничий інженер Юрій На­гурський, а  бригадиром є Богдан Сусяк. Серед­ньодобовий видобуток вугілля по шахті при плані 822 тонни фак­тично склав 946 тонн.

– Досягнуті показники свідчать про великі виробничі можливості колективу шахти і дають впевненність, що до кінця поточного року буде видобуто ще понад 24 тис.тонн вугілля, а в майбутньому шахтарі “Степової” достроково зустрінуть ще не один виробничий Новий рік, – зазначив т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Олег Акімов, вітаючи гір­ників, які піднялися на-гора із символічною брилою.

Олег Турчин, голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників у своєму вітальному слові зазначив: «Я з особистого досвіду знаю наскільки важка шахтарська праця, розумію вас. Тому від Профспілки вугільників низький уклін вам за вашу звитяжну працю. Бажаю не знижувати виробничих здобутків. М’якого вугілля, твердої покрівлі, щасливого повернення додому. Миру в Україні.»

До вітань приєднався голова ППО шахти Степан Ярема: «Бажаю всім міцного здоров’я, щастя. Гідної і вчасної виплати заробітної плати. Щоб, дай Бог, ми в 2018 році закінчили з поїздками, вибиванням заробітної плати. Миру і злагоди.»

Кращим вуглевидобувникам  за сум­лінну працю вручено грамоти на урочистих зборах з нагоди трудової пере­моги.

Коментування вимкнене.