9-Й РОЗІГРАШ КУБКУ ПРАЦІВНИКІВ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ

На виконання Закону України “Про фізичну культуру і спорт”, Плану проведення загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходів вугільної промисловості України на 2018 рік з 18 по 19 жовтня 2018 року в м. Червоноград, Львівської обл., на міському стадіоні “Шахтар” був проведений ІХ розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу серед збірних команд підприємств енергетичної галузі України.
Змагання організовані ЦК Укрвуглепрофспілкою, Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, Міністерством молоді та спорту України та Центральною радою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Україна” при сприянні Федерації футболу України.

За підсумками розіграшу Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу перемогу здобула третій рік поспіль – команда ВП Шахта “Відродження”ДП “Львіввугілля”, другими стали представники енергетичної галузі ПАТ “ДТЕК Бурштинська ТЕС”, третіми – команда ВП Шахта “Великомостівська”ДП “Львіввугілля”.

Команди переможниця турніру та призери були нагороджені Кубками, дипломами.

Гравці команд нагороджені медалями та грамотами.

Коментування вимкнене.