У ЧЕРВОНОГРАДІ РОЗПОЧАВСЯ ІХ КУБОК ПРАЦІВНИКІВ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ

19.10.2018 - 08:24 | Категорія: Новини

18 жовтня, у Червонограді на стадіоні «Шахтар» ім. Петра Олійника стартував ІХ розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу. У футбольному турнірі беруть участь команди «Відродження» та «Великомостівська» ДП «Львіввугілля», ПАТ «Шахта «Надія» і ДТЕК «Бурштинська ТЕС».

Привітали учасників спортивних змагань спеціаліст з культурної та спортивно-масової роботи центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України Юрій Калинюк, помічник генерального директора ДП «Львіввугілля» Володимир Вовк, головний технічний інспектор праці Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Ярослав Стельмащук та голова Червоноградського МО ФСТ «Україна» Володимир Гамальчук.

Захід розпочався з підняття капітанами команд Державного Прапора та виконання Гімну України.

У першому пів фіналі шахта «Відродження» впевнено перемогла ПАТ «Шахта «Надія» 4:1. Того ж дня відбулася друга гра між футболістами ДТЕК «Бурштинська ТЕС» та шахти «Великомостівська». У напруженому результативному матчі перемогли енергетики з Бурштина 4:3.

Фінальний поєдинок та матч за бронзу відбудеться у п’ятницю 19 жовтня. Початок о 11 та 13 годинах. Організатори запрошують всіх бажаючих та прихильників футболу підтримати команди.

Коментування вимкнене.