З ПЛАНОМ НА-ГОРА

02.10.2018 - 16:52 | Категорія: Новини, Шахта "Лісова"

2 жовтня на шахті «Лісова» відбулися урочистості з нагоди виконання річного завдання з видобутку вугілля. Гірники вуглевидобувної дільниці №1 у четверту зміну достроково завершили виробничу програму 2018-го року та видали на-гора 235 тисяч тонн «чорного золота».

Шахтарів вугільного підприємства привітали керівництво ДП «Львіввугілля», шахти, Сокальської РДА, профспілкові лідери. Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин звертаючись до присутніх, подякував всьому колективу, за їх виробничий подвиг задля розвитку вугільної галузі України та побажав гірникам безпечної праці, міцного здоров’я, витримки і оптимізму, гідної оплати їх нелегкої праці, запевнив, що профспілка вугільників і надалі буде надійним тилом у забезпеченні соціального захисту шахтарів.

Привітав своїх колег голова ППО ППВПУ шахти Володимир Золочівський .

За багаторічну добросовісну працю, значний особистий внесок у розвиток вугільної промисловості регіону та з нагоди дострокового виконання річного плану з видобутку вугілля ряд працівників були нагороджені грамотами та подяками від ДП «Львіввугілля», Львівської ОДА, Сокальської РДА, Червоноградської міської ради та Профспілковими відзнаками.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля