ОБРАЛИ ГОЛОВУ ППО ШСМНУ

28.09.2018 - 16:17 | Категорія: Новини

Не так давно, 28 березня цього року на звітно-виборній конференції трудового колективу, яка відбувається що п’ять років, знову обрали головою первинної профспілкової організації ШСМНУ Олександра Скляренка. Але не довелося Олександру Віталійовичу втілити усі намічені плани. 28 серпня 2018 року раптово і передчасно обірвалося його життя. Смерть колеги шокувала увесь колектив, але життя триває далі. 26 вересня, в середу у Шахтоспецмонтажно-налагоджувальному  управлінні відбулися виборні збори голови Первинної профспілкової організації, за участі начальника управління Миколи Саваріна та головного бухгалтера ЛТОППВПУ Лідії Коваленко.

На початку зборів керівник ШСМНУ  згадав, якою світлою і життєрадісною людиною був їх співпрацівник:  «Олександр, як член колективу, як голова профспілки заслужив і вашу повагу, і ваш авторитет, і всіх тих з ким спілкувався», – запросив присутніх вшанувати його пам’ять хвилиною мовчання.

В ході зборів за процедурою  були обрані ревізійна та лічильна комісії. Зачитали довідку про використання коштів профбюджету з початку поточного року і висунули єдиного кандидата на голову «первинки» Олега Солодяка, якого і обрали більшістю голосів.

Олег Миронович подякував за довіру, висловив глибокий сум з приводу смерті колеги. В своїй програмі зосередив увагу на проблемах розвитку вугільної галузі,  виплати заробітної плати, підтримки вугільників у відстоюванні інтересів. 

Далі був затверджений склад профкому і обраний заступником голови ППО Володимир Качала.

На завершення зборів виступила головний бухгалтер ЛТОППВУ Лідія Коваленко. Вона стисло розповіла про останні події, які відбулися у Профспілці, про першочергові питання, які сьогодні стоять перед Профспілкою і , зокрема, Львівською територіальною організацією.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля