АКЦІЯ ПРОТЕСТУ ЗАВЕРШИЛАСЬ

30.08.2018 - 13:36 | Категорія: Новини

Як повідомив голова ЛТО ППВПУ Олег Турчин, за результатами перемовин з представниками адміністрації Добротвірської ТЕС ПАТ “ДТЕК Західенерго”за участі народного депутата України Михайла Бондара  вирішено, що для розв’язання конфліктних питань завтра відбудеться нарада, на якій представники Міненерговугілля, ПАТ “Центренерго”, ДТЕК, Львівської облдержадміністрації, ДП “Львіввугілля”, шахтарських профспілок шукатимуть вихід з патової ситуації, що склалася.

-Наша профспілка не допустить половинчатих рішень, – наголосив Олег Петрович. – Повинно бути чітко письмово зазначено, у яких обсягах та у які терміни теплостанції ДТЕК закуповуватимуть наше місцеве вугілля і коли розраховуватимуться. Компромісів тут бути не може, кошти за реалізовану вугільну продукцію – це зарплата гірників, добробут тисяч шахтарських сімей регіону. Відстоюватимемо своє.

Активне сприяння гірникам на усіх рівняв задекларував і голова підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Михайло Бондар.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля