ЗВІТНЬО-ВИБОРНІ ЗБОРИ ППО АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”

17.07.2018 - 15:04 | Категорія: Новини

Сьогодні, 17 липня в ДП «Львіввугілля» відбулися звітньо-виборні збори ППО апарату управління ДП «Львіввугілля», за участю т.в.о. генерального директора Олега Акімова, голови Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олега Турчина.

У своєму виступі голова ППО Володимир Андрусів підсумував роботу профкому за звітній період з липня 2013 року по липень 2018 року. За п’ять років члени спілчани брали активну участь в акціях протесту, організовані Львівською територіальною організацією Профспілки, щодо вирішення та підтримки нагальних шахтарських питань, зокрема виплата заробітної плати та збереження єдиного майнового комплексу ДП «Львіввугілля». Крім того, проводились культурно-мистецькі заходи та організовувались поїздки вихідного дня на відпочинок та екскурсії, проводилося оздоровлення.

В ході зборів був зачитаний звіт ревізійної комісії, згідно якого робота профкому щодо здійснення фінансово-господарської діяльності велася задовільно, згідно статуту та чинного законодавства.

Виступаючи перед присутніми перший керівник держпідприємства Олег Акімов наголосив, що сьогодні є співпраця та розуміння між адміністрацією і Профспілкою у вирішенні актуальних питань.  – Стратегічне  завдання для нас – завойовувати ринок збуту, поставляти вугілля на ближні ТЕС, адже від цього залежить подальший розвиток підприємства. Це питання нашої спільної подальшої роботи з профспілками, – додав Олег Акімов. Крім того, Олег Анатолійович торкнувся питання виплати поточної заробітної плати, вирішенням якого щоденно займаються на різних рівнях Профспілка, народний депутат України Михайло Бондар і керівництво ДП «Львіввугілля».

Олег Турчин у своєму виступі проаналізував роботу первинної організації , дав позитивну оцінку її діяльності за звітній період та окреслив напрями роботи Львівської територіальної організації Профспілки вугільників. – Першочергове завдання для нас збереження робочих місць та вчасна виплата заробітної плати, охорона праці і забезпечення ЗІЗ шахтарів, – зазначив голова Львівської Профспілкової організації.

Роботу профкому визнали задовільною, очолювати Первинну профспілкову організацію апарату управління колектив довірив Володимиру Андрусіву.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля