З ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!

16.07.2018 - 10:35 | Категорія: Новини

Шановні бухгалтери та спеціалісти в області бухгалтерського обліку.

Від імені Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – Днем бухгалтера.

Сьогодні важко уявити собі успішну фірму, підприємство чи організацію, де б не було спеціалістів в області бухгалтерського обліку. Видатки та виплати, податки і зарплати, звіти, зведення балансу – все, що стосується фінансів, зосереджено в надійних руках бухгалтерів.

Той, хто обирає цю професію, повинен пам’ятати, що стати хорошим бухгалтером непросто. Одного гарячого прагнення оволодіти цією спеціальністю, професійними знаннями і навиками, які отримують майбутні спеціалісти, не достатньо, окрім того він повинен володіти такими якостями, як акуратність, уважність, старанність, скрупульозність. А ще він повинен любити свою роботу і отримувати від неї задоволення, в іншому випадку успіхів не досягти і висококласним бухгалтером не стати.

А кожен керівник знає, що хороший бухгалтер – це справжній скарб для підприємства, організації. Від бухгалтера залежить економіка та комерційний успіх будь-якої справи, тому то й бухгалтер – один із самих важливих і шанованих людей будь якої організації.

Тож нехай ваша професійна діяльність приносить вам радість, душевне та матеріальне задоволення. Терпіння вам в розрахунках і якомога більше гарних новин в області фінансів! А ще бажаю вам і вашим родинам щастя, любові, удачі, благополуччя, тепла й мирного неба над головою.

З повагою,

голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості  

Олег Турчин

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля