НАРАДА ГОЛІВ ЛТОППВПУ

22.05.2018 - 17:23 | Категорія: Новини

Під головуванням Олега Турчина, 21 травня голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості на черговій нараді вирішували ряд актуальних питань.

На початку наради голови підбили підсумки проведених заходів на минулому тижні: участь у брифінгу у Верховній Раді України та зустріч з Міністром енергетики та вугільної промисловості України Ігорем Насаликом. Крім того, обговорили питання, які піднімав голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов на засіданні спеціальної контрольної комісії з питань приватизації на комітетських слуханнях на тему: «Приватизація об’єктів вугледобувної галузі: проблеми і перспективи».

Також Олег Петрович доповів про доцільність заключення трьохсторонньої угоди між профспілками, Львівською ОДА та роботодавцями.

  • Ця угода дає можливість зберегти існуючі робочі місця, захистити робітника, забезпечити його соціальний захист, – наголосив голова Львівської територіальної організації Профспілки Олег Турчин.

Далі присутні зосередили увагу на питаннях підготовки до Конференції  виконання колективного договору за 2017р., укладанню колдоговору на 2018р. та участі у Пленумі ЦК Профспілки в липні цього року.

На завершення торкнулися низки актуальних питань з  охорони праці і забезпечення ЗІЗ на шахтах.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля