ДО 100-РІЧЧЯ ТЕХНІЧНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ПРАЦІ ПРОФСПІЛОК

22.05.2018 - 15:08 | Категорія: Новини

Згідно з розпорядженням Голови ФПУ з нагоди 100-річчя від дня утворення технічної інспекції праці профспілок, 23 травня цього року в Києві відбудеться Національний форуму «Безпека праці в Україні: необхідність якісних змін для кращого захисту життя та здоров’я працівників. Через 100-річчя профспілкового досвіду – до європейських стандартів захисту».

У заході візьмуть участь: представники Уряду, Мінсоцполітики, Держпраці, Фонду соціального страхування України, Представництва МОП в Україні, інших установ та організацій, що опікуються проблемами охорони праці і здоров’я, технічні інспектори праці, ветерани технічної інспекції праці, представники профспілок, соціальні партнери.

Крім того, на форумі відбудеться нагородження кращих технічних інспекторів праці, ветеранів технічної інспекції праці та інших представників профспілок відзнаками ФПУ.

Від Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості делеговано Смаля Петра Пилиповича, який працював технічним інспектором праці з 2004 по 2014рр..

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля