НАРАДА В ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”

11.05.2018 - 17:13 | Категорія: Новини, Шахта "Лісова"

Сьогодні, 11 травня Олег Турчин, голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників взяв участь у нараді, яка відбулася в ДП «Львіввугілля», де керівники апарату управління, представники колективу шахти «Лісова», голови профкомів шахт, за участю народного депутата України Михайла Бондара вирішували питання забезпечення арковим кріпленням прохідницькі вибої для підготовки очисного фронту і подальшої безперебійної роботи шахти «Лісова». За словами фахівців проблема з «аркою» існує вже багато років. В державному підприємстві напрацьовані дієві заходи: стовідсотково гаситься та повторно використовується аркове кріплення, налагоджена співпраця з іншими підприємствами тощо.

Під час активної дискусії на нараді Олег Петрович, зателефонував  профільному Міністру Ігорю Насалику, довів інформацію про це проблемне питання і заручився його підтримкою у вирішенні.

Отже, час згідно чинного законодавства працює тендерний комітет держпідприємства, заключенні угоди і в травні, як запевнив перший керівник, питання з постачанням аркового кріплення буде вирішено.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля