30 РОКІВ ОЛК “РОВЕСНИК”

24.04.2018 - 11:51 | Категорія: Новини, ОЛК "Ровесник"

      

Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітає колектив з 30-ти річчям від дня заснування відокремленого підрозділу «Оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» ДП “Львіввугілля”.

       ОЛК «Ровесник» – це потужна здравниця на теренах Львівщини і зразковий приклад для інших оздоровниць, де можна багато чому повчитись. Призначення у Вас  одне – зміцнювати здоров’я, дарувати радість відпочинку.

За роки своєї діяльності в ОЛК «Ровесник» покращували та покращують своє здоров’я шахтарі та члені їх сімей, а також мешканці інших областей України. Ваша організація  піклується й про пільгові ка­те­горії населення – це багатодітні та ма­ло­забез­печені сім’ї, учасники АТО.

У цей святковий день висловлюємо всім працівникам ОЛК «Ровесник» вдячність за професіоналізм і відданість обраній справі.

Бажаємо чудовому колективу подальших успіхів та процвітання, реалізації творчих планів та нових здобутків, цікавих ідей і реальних можливостей для їхнього втілення, а також продовжувати щороку доводити, що «Оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» – одна з кращих здравниць не тільки на Львівщині.

Зичимо кожному з вас міцного здоров’я, незмінної творчої наснаги, особистого щастя й благополуччя, добра і достатку Вам і Вашим родинам!

Божого благословення у всіх Ваших починаннях!

        З повагою,

голова Львівської територіальної

        організації Профспілки працівників

                   вугільної промисловості України

  Турчин О.П.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля