МИХАЙЛО БОНДАР: НА ПУЛЬСІ ШАХТАРСЬКІ ПИТАННЯ

24.04.2018 - 15:40 | Категорія: Новини, Шахта "Степова"

Сьогодні голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин перебував на шахті “Степова”, де зустрівся з народним депутатом, головою підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Михайлом Бондарем, керівництвом ДП “Львіввугілля” щодо виплати заробітної плати та фінансування ,вкрай необхідної для стабільного функціонування підприємства, лави №132.

Ознайомившись з ситуацією детально, Михайло Леонтійович відразу напряму звернувся до Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.  За лічені години з Міністерства надійшло повідомлення – у ДП «Львіввугілля» надійдуть 35 млн грн. Керівник ДП «Львіввугілля» Олег Акімов зазначив: з цих коштів 30 млн грн буде скеровано на виплату зарплати, а 5 млн грн – на оплату обладнання 132 лави.

– Вугілля шахти «Степова» – одне із найбільших джерел товарної продукції ДП «Львіввугілля». Гірники практично допрацювали 138 лаву і неприпустимо, щоб півторатисячний колектив залишився без робочого очисного вибою, – зазначив Михайло Бондар. – Тому прикладу усі зусилля, щоб у держпідприємство днями надійшла решта потрібної суми, з нової 132 лави планово пішло вугілля. Держава повинна підтримати гірників.

Голова Львівської вуглепрофспілки Олег Турчин подякував народному депутату Михайлу Бондару за його активну позицію, за всебічну дієву допомогу у вирішенні шахтарських питань.  – Адже вчасна виплата заробітної плати, – наголосив Олег Петрович, – та забезпечення  шахтарів безпечним робочим місцем праці – запорука стабільності та розвитку нашого регіону.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля