В ШСМНУ ПІДСУМУВАЛИ РОБОТУ ПРОФКОМУ ЗА П’ЯТЬ РОКІВ

03.04.2018 - 13:40 | Категорія: Новини

28 березня у колективі ШСМНУ відбулася звітно-виборна конференція Первинної профспілкової організації, за участю головного технічного інспектора праці Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Ярослава Стельмащука та начальника відокремленого підрозділу «ШСМНУ» ДП «Львіввугілля» Миколи Саваріна.

Витримавши процедуру обрання комісій ревізійної та лічильної, президії – голова ППО Олександр Скляренко звітував перед делегатами конференції за проведену первинною профспілкою організацією роботу впродовж п’яти років.

  • Девіз профспілки: «Наша сила в єдності», тому і наш профспілковий комітет ставить перед собою завдання щодо згуртування колективу. Першочергові питання якими ми займалися протягом п’яти років – збереження нашого підприємства та робочих місць, стабільна виплата заробітної плати і оздоровлення працівників».

Також голова первинки наголосив, що за звітній період профспілчани брали активну участь у всіх акціях протесту організовані ЛТОППВПУ щодо захисту соціальних гарантій працівників. Завдяки активним діям профспілки вугільників вдалося наприкінці минулого року підняти заробітну плату працівникам держпідприємства на 40%. Це суттєве збільшення зарплати призупинило плинність кадрів як по відокремленому підрозділу «Наладки» так і в ДП «Львіввугілля» в цілому.

Крім того, Олександр Скляренко зазначив, що всі члени Профспілкової організації мають право на захист їх соціально-трудових прав та професійних інтересів. Реалізацію цього права здійснює профспілковий комітет.

Впродовж виступу чинний голова зазначив: «Збори комітету проводилися в міру необхідності для вирішення актуальних проблем і питань. Також за звітній період виплачувалися матеріальні допомоги та премії до професійних свят надавалися путівки на оздоровлення членам профспілки та їх сім’ям. Крім того, основне питання було і залишається це  питання охорони праці.»

В своєму виступі начальник Микола Саварін торкнувся питання трудової дисципліни, забезпечення працівників спецодягом і додав, що і надалі будуть вирішувати виробничі питання спільно із профспілкою.

Головний інспектор Ярослав Стельмащук, від імені Львівської територіальної організації Профспілки подякував членам «первинки» за активну позицію, участь в акціях протесту і побажав плідної роботи і подальшої співпраці, підтверджуючи, що наша сила в єдності.

Отже, роботу ППО ШСМНУ за період 2013-2018 року визнали задовільною, і одноголосно обрали на наступний термін діючого голову Скляренка Олександра Віталійовича.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля