ПІДГОТОВКА ДО ОГЛЯД-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ РОЗПОЧАЛАСЯ

26.03.2018 - 16:15 | Категорія: Новини

За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2003 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.

В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно 28 квітня.

У рамках підготовки до Дня охорони праці по ДП «Львіввугілля» виданий наказ №78 від 26 березня 2018 року «Про організацію і проведення огляд-конкурсу до Всесвітнього дня охорони праці 28.04.2018р.».

З метою відзначення Дня охорони праці та покращення стану охорони праці на вугільних підприємствах, розповсюдження передового досвіду роботи щодо створення безпечних і здорових умов праці, зниження рівня виробничого травматизму згідно наказу по підприємству затвердити Положення про проведення огляд-конкурсу серед служб охорони праці, основних виробничих дільниць шахт і підприємств, у період з 02.04. по 20.04.2018 року провести огляд-конкурс відповідно до розробленого Положення, створити комісію за участю представників ГУ Держпраці у Львівській обл., ДП «Львіввугілля», Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві м. Червоноград і м. Сокаль.  Львівську територіальну організацію Профспілки працівників вугільної промисловості представлятиме  Олег Турчин.

Комісії до 25 квітня підбити підсумки огляд-конкурсу та визначити кращих у чотирьох номінаціях: «Краща виробнича дільниця (бригада)», «Кращий працівник», «Кращий за професією» та «Кращий громадський інспектор».

За підсумками огляд-конкурсу провести ПДК та відзначити кращих згідно з розробленим Положенням.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля