СПАРТАКІАДА 2018 СТАРТУВАЛА В ОЛК “РОВЕСНИК”

12.02.2018 - 17:04 | Категорія: Новини, ОЛК "Ровесник"

На початку лютого стартувала Спартакіада серед виробничих підприємств ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Шахта «Надія», яка проходить під егідою Червоноградського ФСТ «Україна» (голова Володимир Гамальчук), за підтримки Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України, голова Олег Турчин.

Під час Спартакіади було розіграно першість за такими видами спорту: плавання, футзал, шашки та шахи. Хочеться відзначити, що спартакіадні баталії серед вуглекопів проходять у чесній боротьбі, а суперники ставляться з повагою. Змагання з плавання та футзалу проходили на базі ОЛК «Ровесник».

У басейні шахтарської оздоровниці зібралися найкращі плавці вугільних підприємств, які розіграли між собою першість з плавання в естафеті 4х25. Кращий час на голубій доріжці показали плавці шахти «Червоноградська», другий результат у «Відродження», третіми стали спортсмени «Великомостівської».

Найазартніше було у спортзалі, де змагалися футзальні команди шахт. Тут перемогу здобула команда шахти «Відродження», другими стали футзалісти «Великомостівської», а третє місце у впертій боротьбі з представниками шахти «Межирічанська» завоювали спортсмени ПАТ «Шахта «Надія». Футзальна команда шахти «Відродження» представлятиме збірну ЛТО ППВПУ серед обласних профспілкових команд на змаганнях, що відбудуться у травні.

Зовсім інша картина спортивного протистояння складалася у шахово-шашковому турнірі, де кипіли не менш бурхливі пристрасті. Змагання на дошках проходили у приміщені БДЮТ та шахово-шашковому клубі «е2-е4». У шашках місця розподілилися таким чином: перше місце шахта «Відродження», друге місце – «Червоноградська», третє у спортсменів «Надії». У шахах переможець ще не визначився, тут тривають ігри останніх турів. Поки що лідирують за очками шахісти з «Великомостівської».

У березні відбудуться змагання Спартакіади з настільного тенісу, гирі та стрільби із духової гвинтівки.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля