РОЗГЛЯД АКТУАЛЬНИХ ШАХТАРСЬКИХ ПИТАНЬ В ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”

12.01.2018 - 19:30 | Категорія: Львіввугілля, Новини

Вчора, 11 січня, голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин взяв участь у робочій нараді під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського.

Найперше ретельно розглянули питання безпеки на вугільних підприємствах, визначили пріоритетні заходи, що б згодом, своєчасно інвестувати кошти, які виділені державною програмою на безпеку роботи гірників в поточному році. Порушили питання своєчасної поставки вибухової речовини для проведення підготовчих робіт у шахтних виробках.

Зупинились на інвестиційних програмах під державні гарантії спрямовані на розвиток вугільної промисловості.

Також йшлося на нараді про отримання дозволів на користування надрами на шахтах ДП «Львіввугілля»: «Червоноградська» та «Лісова».

Розглянули можливість відвантаження вугілля не лише на ДТЕК, а й  на додаткові шляхи збуту. Попередньо погодили необхідність складення переліку потенційних споживачів вугілля державного підприємства.

«Такі наради», – зауважив перший заступник Ростислав Замлинський: «Як і в минулому році, будуть проводитись систематично». Голова ЛТОППВПУ Олег Турчин, додав, що такі зустрічі потрібні, як показав минулий рік – ефективні і дають можливість вивчити питання і попередити негативні наслідки.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля