ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ” НА КОНТРОЛІ ПРОФСПІЛКИ ВУГІЛЬНИКІВ

05.01.2018 - 17:58 | Категорія: Львіввугілля, Новини

Вчора, 4 січня 2018 року, в м. Сокаль, в адмінбудинку ДП «Львіввугілля» за ініціативи першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського відбулася нарада за участю т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова, апарату управління держпідприємства, голів шахтарських профспілок: Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олега Турчина та РО НПГУ м.Червоноград Віталія Оніжука, голів первинних організацій шахт.

Говорили про важливі питання, які на сьогодні хвилюють шахтарські колективи, а це перш за все охорона праці та забезпечення ЗІЗ, виплата заробітної плати шахтарям, безперебійне відвантаження вугільної продукції, забезпечення шахтних виробок вибуховими матеріалами.

Перший заступник голови ЛОДА Ростислав Замлинський також зосередив увагу на реалізації інвестиційних проектів, уважно вислухав присутніх, які говорили про виробничі питання життєдіяльності держпідприємства та разом обговорили можливості вирішення цих питань як на місцевому, так і на державному рівнях.

Голова ЛТОППВПУ Олег Турчин повідомив, що 3 січня, на засіданні теркому був складений та відправлений лист на ім’я перших осіб держави, області, району про проблеми з відвантаженням на Добротвірську ТЕС ПАТ «ДТЕК «Західенерго».

-Адже від реалізації вугільної продукції напряму залежить заробітна плата шахтаря і добробут їх родин, – наголосив Олег Турчин і запевнив: – В разі не виконання вимог Львівської Профспілки вугільників ми залишаємо за собою право протесту у вигляді блокування під’їзних шляхів до Добротвірської ТЕС та головного офісу ДТЕК у Києві.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля