ПІДСУМКИ СПОРТИВНИХ ПОДІЙ 2017 РОКУ

28.12.2017 - 17:22 | Категорія: Новини

27 грудня у Львівській територіальній організації Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулось нагородження та підведення спортивних підсумків 2017 року серед фізкультурних колективів вуглевидобувних підприємств ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Шахта «Надія».

На нагородження були запрошені спортсмени-аматори, які брали участь в Спартакіаді серед фізкультурних колективів шахт та Спартакіаді присвяченої Дню шахтаря, які відбуваються під егідою міського фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Голова «Укрвуглепрофспілки» Олег Турчин та Червоноградського ФСТ «Україна» Володимир Гамальчук, начальник відділу фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк привітали та нагородили спортивний актив кубками і грамотами.

Володимир Гамальчук вручив представникам шахт «Відродження» та «Надія» кубки за зайняте перше місце у Спартакіаді серед виробничих колективів вугільних копалень, а ПАТ «Шахта «Надія» отримала ще й кубок за перемогу у Спартакіаді присвячену Дню Шахтаря-2017.

Також було відзначено голів профкомів Володимира Пащука («Відродженн»), Степана Смілку («Великомостівська»), Андрія Паску («Межирічанська»), Павла Євтушка («Червоноградська»), голів ради фізкультури шахт Василя Гавалка («Надія»), Романа Мокрія («Великомостівська»), Святослава Медуну («Відродження») та тренера футбольної команди шахти «Відродження» Богдана Солодкого.

Цього року команда ЛТО ППВПУ здобула перше місце у Спартакіаді серед обласних профспілкових організацій. Олега Турчина було відзначено нагородою за підтримку та розвиток фізичної культури і спорту серед вугільних підприємств ДП «Львіввугілля». В свою чергу Олег Петрович відзначив, що цю перемогу присвятили Львівському вугільному басейну, який відзначив своє 60-річчя.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля