60 РОКІВ ЛЬВІВСЬКОМУ ВУГІЛЬНОМУ БАСЕЙНУ

24.12.2017 - 18:34 | Категорія: Новини

21 грудня у Народному домі  Червонограда шахтарська спільнота Львівщини урочисто відзначила 60 річницю, відколи перші тонни прибузького вугілля піднялися на-гора.

Раділи зустрічі зі своїми наступниками у вугільних вибоях сивочолі ветерани, представники гірничих колективів щиро вітали один одного, з гордовитим почуттям належності до величезного професійного загалу, що шість десятиліть творить історію нашого краю.

Вітали гірників з шестидесятиріччям вугільного басейну перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, очільники шахтарських профспілок – Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, перший заступник міського голови Червонограда Дмитро Балко та голова Сокальської райдержадміністрації Роман Токай. Також у залі були й голови територіальних організацій Укрвуглепрофспілки з усіх вугільних регіонів України.

Голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов зачитав вітальну адресу шахтарському колективу, побажав розвитку вугільної Львівщини, безаварійної роботи на підприємствах, достойної зарплати, миру і добробуту в домівках і запевнив, що Профспілка, і надалі, буде забезпечувати надійний соціальний захист шахтарів.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин приєднався до привітань та разом з Віктором Івановичем вручили профспілкові нагороди, відзнаки, грамоти профспілчанам. Олега Акімова нагороджено спеціальною відзнакою за соціальне партнерство з профспілками.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля