НА ЛЬВІВЩИНІ ПРОВЕЛИ ВИЇЗНЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ ЦК ПРОФСПІЛКИ ВУГІЛЬНИКІВ

20.12.2017 - 19:33 | Категорія: Новини

20 грудня на базі ОЛК «Ровесник» ДП «Львіввугілля» відбулося виїзне засідання президії ЦК профспілки працівників вугільної промисловості України.

В роботі Президії взяли участь голова Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов, голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, голови профспілкових організацій вугільних підприємств Львівщини, Волині, Центральної та Східної України.

Відкриваючи засідання Голова Укрвуглепрофспілки Віктор Турманов зосередив увагу на актуальних шахтарських питаннях: заборгованість по зарплаті, бюджет на 2018 рік та створення НВК. Також обговорили реформи в країні та їх вплив на подальший розвиток вугільної галузі. Не обійшли увагою тему охорони праці, питань галузевої угоди та регреснихі виплат, крім того, розглянули організаційні питання.

Т.в.о. генерального директора держпідприємства Олег Акімов, подякував профспілці вугільників за розуміння та вирішення нагальних питань для гірників і торкнувся проблеми сьогодення – реалізації вугілльної продукції,говорив про фінансовий стан підприємства, про НВК.

– ДП «Львіввугілля» – це краще, що на сьогодні залишилося серед державних вугільних підприємств, – відзначив Віктор Турманов. Він також подякував народному депутатові України Михайлу Бондару, за всіляку підтримку вугільній промисловості України на законодавчому рівні.

Під час засідання відбувалися дискусії, присутні задавали запитання, а також приймали постанови з кожного питання порядку денного.

Олег Акімов та Олег Турчин запросили присутніх на святкування 60 років Львівського вугільного басейну, яке відбудеться 21 грудня.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля