МОЛИЛИСЯ ЗА ШАХТАРІВ ДО СВЯТОЇ ВАРВАРИ

16.12.2017 - 12:37 | Категорія: Новини

17 грудня гірники вшановують День пам’яті святої великомучениці Варвари. Ця покровителька є для них прикладом мужності та нескореност і віриі, а сотні шахтарських родин моляться до святої за щасливе повернення з вибоїв своїх рідних.

На передодні, у суботу 16 грудня, в Червонограді біля пам’ятника загиблим шахтарям відбувся молебень.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин, голови первинних організацій відокремлених підрозділів ДП «Львіввугілля» разом з заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростиславом Замлинським, т.в.о генерального директора ДП “Львіввугілля” Олегом Акімовим керівниками міста, відокремлених та допоміжних підприємств, священиками, громадськістю міста, а також ріднамиі загиблих шахтарів всі разом склали молитву за вічний упокой шахтарів та вшанували їх хвилиною мовчання. До підніжжя пам’ятника були покладені кошики з квітами.

В неділю, 17 грудня, безпосередньо в день свята, у церквах молитимуться за здоров’я гірників, а парафія церкви Святої Великомучениці Варвари відзначатиме свій храмовий празник.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля