ПРЕЗИДІЯ ЛТОППВПУ: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗІЗ В ПРІОРИТЕТІ

29.11.2017 - 19:09 | Категорія: Новини

Сьогодні, 29 листопада засідання президії Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України, мало на меті розглянути ряд нагальних питань вугільних підприємств.

В роботі Президії взяли участь т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, директори шахт.

Відкриваючи роботу Голова Львівської терорганізації Профспілки вугільників Олег Турчин зазначив, що надалі для профспілки основними залишаються питання забезпечення засобами індивідуального та колективного захисту шахтарів та створення безпечних умов праці.

Після детального обговорення цього питання, в зв’язку з відсутністю державних коштів  на ЗІЗ та ЗКЗ,   Президія прийняла рішення звернутись у вищі владні структури про надання таких коштів.

Розкриваючи питання оздоровлення працівників та їх сімей головних бухгалтер ЛТОППВП Лідія Коваленко розповіла, що організаційні ланки Профспілки всіх рівнів приділяють оздоровчій  роботі достатню увагу і кошти, які витрачаються на цей напрям – теж суттєві, зокрема, цьогоріч.  Оздоровлення реалізується різних формах – сімейний відпочинок на морі, озері, поїздки вихідного дня, спортивні змагання тощо. І проводилося все за рахунок профспілкових коштів, оскільки державне підприємство коштів немає, наголосила головний бухгалтер.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля