ЗАСІДАННЯ РАДИ ДИРЕКТОРІВ В ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”

30.10.2017 - 16:04 | Категорія: Львіввугілля, Новини

27 жовтня Голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин, голови первинних організацій шахт взяли участь у черговому засіданні ради директорів.

Розпочали з емоційного моменту: Олег Акімов, перший керівник держпідприємства вручив державну нагороду медаль «За врятоване життя» медбрату шахти «Степова» Андрію Доліновському. Подякував за відважність, самопожертву і професійні дії під час аварії на шахті, яка сталася 2.03.2017р.

У своєму вступному слові т.в.о. генерального директора Олег Акімов зазначив, що по держпідприємству виданий наказ про підняття на 10% в жовтні поточного року тарифних ставок і посадових окладів. Це одне з найважливіших питань, яке стояло на контролі профспілки вугільників.

Також присутні розглянули план заходів щодо реалізації Концепції реформування і розвитку вугільної промисловості на період до 2020р, який набрав чинності після публікації 21 жовтня у газеті «Урядовий кур’єр»передбачає, що у листопаді поточного року злиття та реорганізації державних вугільних підприємств Міненерговугілля утворить ДП «Національна вугільна компанія» (НВК). У компанію повинні увійти 33 державні шахти.

Свою тверду позицію висловив профспілковий лідер, наголосивши, що в незалежності від змін всі шість шахт повинні працювати і надалі, соціальний захист шахтарів – це першочергово, і що профспілка підтримує позицію ЛОДА щодо роботи єдиного комплексу держпідприємства.

Крім цих питань присутні підсумували вуглевидобуток і проходження гірничих виробок за жовтень, намітили план на листопад, обговорили виробничі питання матеріально-технічного постачання, забезпечення засобами індивідуального захисту, ознайомилися з попереднім планом заходів відзначення 60-ти річчя вугільного басейну та вшанування свята св. Великомучениці Варвари.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля