ПІДНЯТТЯ ЗАРПЛАТИ В ЖОВТНІ БУДЕ!

25.10.2017 - 17:25 | Категорія: Львіввугілля, Новини, Профспілки

24 жовтня голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин зустрівся з т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олегом Акімовим з питань роботи держпідприємства та підняття заробітної плати працівникам в жовтні місяці на коефіцієнт 1,1 згідно Постанови конференції трудового договору та протоколу спільного засідання профспілок.

Під час конструктивного діалогу перший керівник «Львіввугілля» запевнив профспілкового лідера, що підняття тарифних ставок  і окладів відбудеться в жовтні поточного року на 10%.

Того ж дня, Олег Турчин спілкувався з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. В телефонній розмові обговорили питання виплати заробітної плати за вересень та одержання коштів на модернізацію трьох шахт ДП «Львіввугілля».

Керманич Львівщини наголосив, що ці питання в нього на контролі. Після розмови з профільним міністром Ігорем Насаликом пообіцяв, що кошти найближчим часом поступлять в держпідприємство для оснащення лав та введення їх в дію в зазначений термін.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля