ВИМОГИ ПРОФСПІЛКИ

01.09.2017 - 13:45 | Категорія: Новини, Профспілки

31 серпня 2017 року Львівська територіальна організація Профспілки процівників вугільної промисловості звернулася з листом до профільного міністра Ігоря Насалика, т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Олега Акімова, народного депутата Михайла Бондара,  голови вуглепрофспілки Віктора Турманова, також копія направлена голові ЛОДА Олегу Синютці, з вимогами  підняття заробітної плати працівникам держпідприємства.

“Проблема кадрового забезпечення виробничих процесів працівниками основних професій (ГОВ, прохідник) набуває катастрофічного характеру. Якщо така тенденція буде продовжуватись і надалі, то вже на початку наступного року буде неможливо виконувати заплановані показники по вуглевидобутку. Основна причина такої плинності кадрів – низький рівень заробітної плати шахтаря.

Єдиний дієвий спосіб зупинити цей негативний процес – це суттєве підняття рівня заробітної плати.

Пленумом ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України 23.06.2016 р. було прийняте рішення про вжиття заходів щодо зростання заробітної плати шахтарям у 2017 році на 40 %. На превеликий жаль, дане рішення не виконується.

Враховуючи викладене, вимагаємо терміново прийняти рішення про підняття з 01.09.2017р. тарифів та окладів працівникам ДП «Львіввугілля» на коефіцієнт 1.4, з видачею відповідного розпорядження.

У разі невиконання даної вимоги до 20.09.2017 р. залишаємо за собою право проведення акцій протесту.”  – йдеться в документі.

З повним змістом листа можна ознайомитись далі:

Лист

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля