РОБОЧА НАРАДА У МІНЕНЕРГОВУГІЛЛЯ

20.06.2017 - 11:21 | Категорія: Новини, Профспілки

Володимир Кістіон, Віце-прем’єр-міністра України 19 червня провів робочу нараду за участю заступника міністра Міненерговугілля Анатолія Корзуна, народного депутата України, голови підкомітету з питань вугільної промисловості Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Михайла Бондара та голів шахтарських профспілок Віктора Турманова та Михайла Волинця.

За словами Михайла Бондара присутні розглянули питання щодо реалізації Концепції реформування та розвитку вугільної галузі, формування Координаційної ради та порядку денного першого її засідання, внесення змін до держбюджету у частині виділення 800 млн. гривень на модернізацію та 200 млн. гривень на придбання засобів індивідуального та колективного захисту, а також говорили про необхідність надання державної фінансової підтримки.

– Деякі питання потребують уваги інших профільних комітетів Верховної Ради України,- наголосив Михайло Леонтійович, – тому буду піднімати їх на засіданні фракції.

за матеріалами сайту “Шахтар Галичини”

http://www.lvug.com.ua/2017/06/20/robocha-narada-u-minenergovugillya/

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля