СЕМІНАР БУХГАЛТЕРІВ

01.06.2017 - 15:05 | Категорія: Новини, Профспілки

31 квітня в приміщені Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України головний бухгалтер Лідія Коваленко провела семінар для бухгалтерів первинних профспілкових організацій шахт та допоміжних підприємств.
Лідія Євгенівна ознайомила присутніх з видатками та доходами по основним статтям кошторису територіальної організації, провела порівняльну характеристику з минулими періодами та проаналізувала роботу профкомів шахт та допоміжних підприємств. Детально розглянули питання оздоровлення.
За 2016 рік, – наголосила головний бухгалтер, – оздоровлення шахтарів, їх сімей та літній дитячий відпочинок пройшли задовільно, незважаючи на те, що фінансування адміністрації ДП “Львіввугілля“ на культмасову, спортивну і оздоровчу роботу було недостатнім і другий рік повністю відсутнє фінанасування оздоровлення дітей через державні фонди, профкомам довелося витрачати власні кошти (профспілкові внески).
За 2016 рік всіма профкомами було придбано 857 путівок, що на 242 путівки більше ніж в 2015 році, по яких оздоровлено 1200 чоловік, в тому числі 326 дітей.
При заключенні договорів на відпочинок на 2017 рік спостерігається підвищення ціни одного дня відпочинку на 15-25% . Ціна 1 дня перебування дітей в ОЛК “ Ровесник” в цьому році становить 220 грн, що на 15 % більше ніж в минулому році. Повна вартість путівки на 14 днів складає 3080 грн.
Батьківська доплата за дитячу путівку минулого року становила 30 %, 798грн.

В зв’язку із збільшенням вартості дитячої путівки , головою теркому Турчиним О.П. внесена пропозиція про зменшення часткової батьківської доплати з 30% до 25%,  тобто 770 грн.


Також теркомом планується виділення коштів на часткове повернення вартості дитячої путівки профкомам , в розмірі не 35 %, як було в минулому році, а 40 % від повної вартості. Таким чином здешевлення дитячої путівки для батьків відбудеться за рахунок теркому.
Крім того присутні на семінарі бухгалтери поділилися напрацюваннями щодо відпочинку на 2017 рік та обговорили основні питання, які стосуються змін та нововведень в бухгалтерському обліку.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля