ПРЕЗИДІЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО КОМІТЕТУ

26.05.2017 - 15:39 | Категорія: Профспілки

Минулого тижня відбулося засідання Президії територіального комітету Львівської Територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України під головуванням Олега Турчина, за участю генерального директора ДП «Львіввугілля» Андрія Дяченка.

Бухгалтер територіальної організації Лідія Коваленко зачитала довідку про використання коштів, одержаних на культмасову і оздоровчу роботу, звітувала про результати оздоровлення та відпочинку членів профспілки і їх сімей протягом 2016 року. Незважаючи на недофінансування Львівська терорганізація, профкоми шахт та допоміжних підприємств провели минулорічне оздоровлення задовільно, частково використовуючи власні кошти.

Виступаючи перед присутніми Андрій Дяченко наголосив, що оздоровлення шахтарів є одним із пріоритетних питань і держпідприємства також. Він повністю підтримує напрацювання профспілки щодо оздоровлення в 2017 році, і запевнив, що кошти при можливості будуть виділятися.

Директор ОЛК «Ровесник» Василь Карвацький закликав профспілківців працювати за принципом «свій до свого по своє» та розповів про численні відпочинкові програми, як і цьогоріч пропонує оздоровчий комплекс. Окрім дитячого табору, влітку цілком можуть пройти санаторне лікування й відпочити дорослі, адже створені усі умови для цього: оновлено кімнатний фонд, впорядковано територію, працює басейн, є можливість порибалити, повністю готові до роботи й процедурні кабінети та «родзинка» закладу – соляна «шахта». Діти до 4-х років відпочивають безкоштовно. Пропонуються й путівки вихідного дня: заїзд у п’ятницю ввечері – виїзд ввечері в неділю. Знову діятиме програма денного перебування дітей «Поки мама на роботі».

Підсумовуючи роботу Президії Олег Петрович вкотре закликав голів первинок докласти усіх зусиль, щоб незважаючи на всі труднощі сьогодення спілчани Львівської територіальної Профспілки вугільників отримали належний відпочинок і оздоровлення.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля