У Львівській лікарні відвідали гірників, що постраждали внаслідок аварії на «Степовій»

stepovaСтаном на 22 березня на лікуванні у опіковому відділенні 8-ої клінічної лікарні м. Львова залишаються четверо шахтарів. Генеральний директор ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко і голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин поспілкувалися з постраждалими внаслідок аварії на шахті «Степова» гірниками та побажали якнайшвидшого одужання. Як повідомили лікарі, стан пацієнтів – задовільний, однак процес лікування продовжується.

19 гірників шахти «Степова», що були на лікуванні в опіковому відділенні відразу після нещасного випадку, виписані та наразі проходять реабілітацію у Львівській обласній лікарні відновного лікування №3, що знаходиться у шахтарському місті Соснівка.

DSCF7829      DSCF7845

Також в цей день генеральний директор ДП «Львіввугілля» Андрій Дяченко і голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин зустрілися з головним лікарем Василем Обаранецем та медперсоналом опікового відділення Львівської клінічної лікарні №8, щиро подякували за оперативність у наданні допомоги потерпілим шахтарям, за їх фаховість, людяність, адже в той час коли поступили одразу 20 гірників, ніхто з медперслналу лікарні не рахувався з часом, надавали необхідну допомогу.

DSCF7832

-Немає слів, що б висловити усі почуття нашої людською вдячності вам, шановні медики, за вашу неоціненну працю, ваш професіоналізм та доброзичливе ставлення до наших шахтарів. Дякую вам за ваші золоті руки та чуйні серця. – звернувся до присутніх медиків Андрій Павлович вручив подяки, а завідувачу опікового центру Василю Савчину відзнаку ДП «Львіввугілля» «Свята Великомучениця Варвара» за мужність, професіоналізм та допомогу гірникам. Запросив медиків у гості до шахтарів, на що ті залюбки відгукнулися на пропозицію побувати в шахті і поспілкуватися з гірниками.

Від багатотисячного колективу профспілчан Олег Петрович подякував за турботу і допомогу в найважчий для шахтарів час. Від профспілки вугільників вручив подяку медичному персоналу лікарні.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля