Нарада бухгалтерів Профспілки

06.02.2017 - 12:43 | Теґи: , , | Категорія: Профспілки

DSCF7364Завершився 2016 рік і набирає обертів 2017-й. Як минулого року  так і цьогоріч приймаються нові закони, діють поправки до законів, змінюються податковий кодекс. Завдання бухгалтера вчасно ознайомитись, вивчити і втілити в дію усі нововведення задля  чіткого і нормативно правильного ведення бухгалтерського обліку.

Так 1 лютого у Львові Об’єднання профспілок Львівщини організували семінар з вивчення змін в податковому кодексі України при ведені звітності та податкових розрахунках неприбутковими організаціями. Вела семінар аудитор з Києва, керівник аудиторської фірми, яка спеціалізується на неприбуткових організаціях, в тому числі профспілкових – Ярошинська Світлана Василівна.

Відкрив семінар голова ОПЛ Дацько Роман Михайлович, привітав присутніх та побажав плідної роботи. У семінарі взяли участь бухгалтери теркомів, первинних організацій Обєднання профспілок Львівщини та із інших областей. Від Львівської територіальної Профспілки вугільної промисловості України були присутні головний бухгалтер Лідія Коваленко та бухгалтери первинних організацій шахт та допоміжних підприємств.

DSCF7365     DSCF7369

Програма семінару була інформаційно насиченою. Наприкінці зустрічі аудитор Світлана Василівна дала вичерпні відповіді на запитання присутніх. Зрозуміло, що тільки обізнаність, професійність, глибинні знання бухгалтера дають можливість фахово організувати фінансову діяльність підприємства, звітувати перед державними органами, організовувати роботу з організаціями, вчасно і правильно нараховувати та оплачувати державні податки.

DSCF7360

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля