Щотижнева нарада у Теркомі

15.12.2016 - 17:20 | Теґи: , | Категорія: Профспілки

20161214_12312114 грудня в приміщенні Львівського теркому відбулася щотижнева нарада голів первинних профспілкових організацій шахт та допоміжних підприємств на якій голова Львівської територіальної організації Профспілки вугільників Олег Турчин окреслив ситуацію у ДП «Львіввугілля» щодо виплати заборгованості по заробітній платі працівникам держпідприємства.

«Станом на сьогодні працівникам виплачено 80% заробітної плати за жовтень 2016 року. Наближаються Новорічно – Різдвяні свята, люди повинні отримати зароблені гроші повністю, тим більше офіційно профільний міністр Ігор Насалик обіцяв в Новий рік увійти без боргів по заробітній платі. Це важливе питання в мене на особистому контролі – наголошує Олег Петрович –я зустрічався з Віктором Турмановим, вели довгу і конструктивну розмову щодо даного питання, буде підготовлене рішення і направлене до Прем’єр – міністра України, Міністра енергетики та вугільної промисловості і це питання повинно бути закритим до кінця поточного року».

20161214_123139-1

В обговорені голови первинних організацій наголошували, що сьогодні люди вірять і готові з розумінням поставитись до ситуації, але не виплата заробітної плати може призвести до вкрай напруженої ситуації на підприємствах та до акцій протесту. Крім вище зазначених посадовців голови первинок рекомендують також провести зустріч з очільником Львівщини.

Отже це вкрай важливе питання на контролі профспілкових лідерів, ведуться діалоги з посадовцями, доводиться детальна інформація в колективах .

Крім того були розглянуті інші поточні питання роботи Львівської територіальної організації профспілки вугільників.

Залишіть коментар

*

*

*

* Обов’язкові поля